Trabzon günübirlik turlar turistlere Türkiye'deki bu büyüleyici şehrin zengin kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı sunuyor. Karadeniz kıyısında yer alan Trabzon, gezginler tarafından genellikle göz ardı edilen gizli bir mücevherdir. Bununla birlikte, Trabzon'u günübirlik turlara atmayı seçenler, nefes kesen manzaralar, antik tarihi yerler ve yerel yaşam tarzına bir bakışla ödüllendiriliyor.

Trabzon günübirlik turlarında mutlaka ziyaret edilmesi gereken noktalardan biri de Ayasofya Müzesi'dir. Aslen 13. yüzyılda bir kilise olarak inşa edilen bu mimari harikası, ziyaretçilere Trabzon'un Bizans geçmişine bir bakış sunuyor. Müzenin içindeki çarpıcı freskler ve karmaşık mozaikler, şehrin zengin tarihini ve dini mirasını sergileyerek turistleri zamanda geriye taşıyor.

Trabzon'a günübirlik turların bir diğer özelliği de Altındere Milli Parkı'ndaki bir uçurumun yamacına kurulmuş Sümela Manastırı'nı ziyaret etmektir. 4. yüzyıldan kalma bu antik manastır, Bizans mimarisinin bir harikasıdır. Ziyaretçiler manastırı keşfederken, çevredeki dağların görkemli manzarası ve bölgeyi saran huzurlu atmosfer karşısında büyülenmeden edemiyorlar.

Trabzon'a günübirlik turlar ayrıca turistleri, bir zamanlar Türkiye'nin ilk Atatürk Köşkü'nün ikametgahı olan tarihi bir bina olan Atatürk Köşkü'ne götürüyor.

Trabzon çıkışlı günübirlik turlar ile güzel bir gün geçirmeye nedersiniz detaylar için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şimdi Rezervasyon Yap

0 850 550 09 83